top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverProeflokaal De Serre

Wildweekend 'Elk wat wilds'

Bijgewerkt op: 19 nov. 2023

Het wilddiner op zaterdag 25 november en de lunch op zondag 26 zitten volgeboekt!

Wil je nog reserveren, dat kan alleen nog voor de lunch op zaterdag 25 november.

(Op zaterdag en zondag hebben we voor de spontane bezoekers tosti en soep to go!)


Lunch wild & wildgeplukt

Wildpastrami met zuurkool, gesauteerde cantharellen en artisjokmayonaise € 18

Reerugfilet met savooienkool, gepocheerde peer en chocolade-olie € 20                         

(vega: knolselderijsteak)

Ragout van wilde paddestoelen appel en tijm, paddestoelenboter en toast € 18


wil je nog iets na?

Citroenmeringue  4.8

(Vegan) Chocoladetaart  5

Bonbons per stuk  2.5

Kaas, vijgenchutney en gegrilde druiven 12

Dessertwijn 5

Limoncello  5



Diner wild & wildgeplukt

Wild zwijn van het spit met geroosterd brood, geroosterde groente en aardappels van het land

wilde paddestoelen en een glas rode wijn

€ 45


wil je iets vooraf?

Paté van haas met gesmoorde sjalotjes en andijvie € 14

Soepje van knolselderij en rode boskoop € 8


wil je nog iets na?

Citroenmeringue  4.8

(Vegan) Chocoladetaart  5

Gesuikerde vijgen per stuk  2

Bonbons per stuk  2.5

Kaas, vijgenchutey en gegrilde druiven 16

Dessertwijn 5

Limoncello  5


wijn voor bij het wild

Pfannebecker weißburgunder

per glas  7 | per fles  40


Lista negra setubal branco reserva

per glas  6 | per fles  34


Neragora Cabernet Sauvignon

per glas  8 | per fles  46


Podere casanova mane toscane

per glas  7 | per fles  40

                                                       

Bij droog weer eten we buiten, aan één grote tafel, bij het vuur, onder de sterren.

Dus neem warme kleding en dekens mee!

Bij regen staat de tafel binnen.


Reserveren voor 22 november via mail info.deserre@gmail.com

Je reservering is definitief na bevestiging




































98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page