Het wilddiner op zaterdag 25 november en de lunch op zondag 26 zitten volgeboekt!
Wil je nog reserveren, dat kan alleen nog voor de lunch op zaterdag 25 november.
(Op zaterdag en zondag hebben we voor de spontane bezoekers tosti en soep to go!)
Lunch wild & wildgeplukt
Wildpastrami met zuurkool, gesauteerde cantharellen en artisjokmayonaise € 18
Reerugfilet met savooienkool, gepocheerde peer en chocolade-olie € 20
(vega: knolselderijsteak)
Ragout van wilde paddestoelen appel en tijm, paddestoelenboter en toast € 18
wil je nog iets na?
Citroenmeringue 4.8
(Vegan) Chocoladetaart 5
Bonbons per stuk 2.5
Kaas, vijgenchutney en gegrilde druiven 12
Dessertwijn 5
Limoncello 5
Diner wild & wildgeplukt
Wild zwijn van het spit met geroosterd brood, geroosterde groente en aardappels van het land
wilde paddestoelen en een glas rode wijn
€ 45
wil je iets vooraf?
Paté van haas met gesmoorde sjalotjes en andijvie € 14
Soepje van knolselderij en rode boskoop € 8
wil je nog iets na?
Citroenmeringue 4.8
(Vegan) Chocoladetaart 5
Gesuikerde vijgen per stuk 2
Bonbons per stuk 2.5
Kaas, vijgenchutey en gegrilde druiven 16
Dessertwijn 5
Limoncello 5
wijn voor bij het wild
Pfannebecker weißburgunder
per glas 7 | per fles 40
Lista negra setubal branco reserva
per glas 6 | per fles 34
Neragora Cabernet Sauvignon
per glas 8 | per fles 46
Podere casanova mane toscane
per glas 7 | per fles 40
Bij droog weer eten we buiten, aan één grote tafel, bij het vuur, onder de sterren.
Dus neem warme kleding en dekens mee!
Bij regen staat de tafel binnen.
Reserveren voor 22 november via mail info.deserre@gmail.com
Je reservering is definitief na bevestiging
Comments