Wild Weekend in Proeflokaal de Serre
Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november organiseert Proeflokaal de Serre weer een bijzonder Wild Weekend.
Ons lunchmenu van 12.00 tot 15.00 uur staat het hele weekend in het teken van wild en wildgeplukt.
Zaterdag 26 november kun je reserveren voor ons Wild & Wildgeplukt Diner
Vanaf 18.00 tot 21.00 uur ben je welkom!
Menu
Buiten bij het vuur
Amuse | schorseneren, tamme kastanje en pancetta
en een glas bubbels
Binnen bij de kachel
Voorgerecht | huisgemaakte gevulde pasta
Hoofdgerecht | hazenpeper met wintergroente van het land,
peertjes gestoofd in tripelbier
en een glas passende wijn
of
Hoofdgerecht | wildgeplukte paddestoelen met aardappel-selderijpuree,
peertjes gestoofd in tripelbier
en een glas passende wijn
Nagerecht | affogato met aardpeer, vanilleijs, caramel
en honey-roasted pinda’s
4 gangen diner met bubbels
€ 70,- per persoon
4 gangen diner met bubbels
en passende wijn bij voor- en hoofdgerecht
€ 82,- per persoon
Reserveren voor 22 november via mail info.deserre@gmail.com
Je reservering is definitief na bevestiging
Comments