top of page
Foto van schrijverProeflokaal De Serre

Wildweekend 'Elk wat wilds'

Bijgewerkt op: 8 nov. 2021

Wild Weekend in Proeflokaal de Serre

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november organiseert Proeflokaal de Serre weer een bijzonder Wild Weekend. Een met zorg gekozen, goed geschoten, gerookt, gestoofd, gebraden, gegrild, geproefd, goed bevonden en samengesteld wildmenu.

Vrijdag 26 en zaterdag 27 november Lunch & Borrel van 12.00 tot 17.00

Proefplank ‘elk wat wilds’

Herfst soepje

Worstje van wild zwijn of hert

Gerookte ganzenborst met gegrilde druif

Pesto van paddestoelen | Tapenade van spruitjes

Mont d’Or kaasje met versgebakken brood

€ 20 p/p


Vrijdag 26 november ‘Bord op schoot’ van 18.00 tot 20.00

Stoof van wild zwijn met stamppotje romige zuurkool, jus van kruidnagel en stoofpeer

1 glas passende wijn

€ 17,50 p/p


Reserveren?

Graag voor 22 november!

Mail naar info.deserre@gmail.com of stuur een whatsapp naar 06 58795868.

Je reservering is definitief na bevestiging.

Zaterdag 27 & Zondag 28 november Wijnproeverij van 12.00 tot 17.00

In Proeflokaal de Serre staan op zaterdag 27 november en zondag 28 november

bijzondere wijnen open. We laten je graag proeven van duurzame, biologische, biodynamische en natuurwijnen uit o.a Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Portugal.

Dé gelegenheid voor het proeven, vergelijken en kopen van je feestwijnen

voor de maand december!


Entree € 20,- p/p

Je ontvangt een glas om op je gemak alle wijnen te proeven in de volgorde die jij zelf wenst.

Wil je advies? Dat kan. Wij staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Alle wijnen zijn te koop, we werken met een bestelformulier.

Jouw bestelling staat op 10 december klaar in Proeflokaal de Serre om opgehaald te worden.

Tijdens de Wijnproeverij kun je een Proefplank ‘elk wat wilds’ bestellen


Reserveren?

Graag voor 22 november!

Mail naar info.deserre@gmail.com of stuur een whatsapp naar 06 58795868.

Je reservering is definitief na bevestiging.

Zaterdag 27 november Wild Diner in Proeflokaal de Serre van 17.30 tot 21.30

Menu

*

Amuse

(buiten bij het haardvuur)

Gegrilde kwartels met vinaigrette van bloedsinaasappelsap

Met een glas passende wijn

*

Voorgerecht

Tartaar van ree met chips van aardpeer, braam en vijg

Met een glas passende wijn

*

Tussengerecht

Wildbouillon met bospaddestoelen en een glaasje madeira

*

Hoofdgerecht

Wildzwijn van het spit, rode kool, chutney van appel, gecarameliseerde zilveruitjes en port

en mashed potatoes

Met een glas passende wijn

*

Nagerecht

Keuze uit diverse taarten en Italiaanse koffie met digestief


5 Gangen Diner met bijpassende wijnen

€ 110,- per persoon

Reserveren?

Graag voor 22 november!

Mail naar info.deserre@gmail.com of stuur een whatsapp naar 06 58795868.

Je reservering is definitief na bevestiging.



































106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page