top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverProeflokaal De Serre

Voor in je agenda!

Oktober.

Afgelopen weekend was nog een prachtig zonnig weekend. Ons terras zat vol.

Genietend van misschien wel de laatste mooie zonnige dag. Wat ons betreft komen er nog een heleboel van dit soort kadootjes.. de zon, de prachtige herfstkleuren, de gezelligheid op ons terras.

En als het op het terras niet meer gaat, dan maken we het binnen warm en gezellig!

Heel misschien dit weekend nog een pizza uit de oven? Maar dan wel eentje met bospaddestoelen, aardpeer of gepofte paprika... Als het weer het zaterdag toelaat laten we nog één keer de houtoven branden. Dus pizza of toch ons heerlijke desembrood....

En we maken kastanjesoep. Do we need to say more?


November.

Op 26 en 27 november ons jaarlijkse Wildweekend, met op zaterdag 26 november een Wilddiner, van 18.00 uur tot 20.30. Hiervoor kun je reserveren. Het menu volgt binnenkort.

Stuur ons een mailtje met hoeveel personen je wil komen dineren. Je ontvangt van ons een bevestiging.


December.

Woensdag 21 t/m zaterdag 24 december kun je in Proeflokaal de Serre genieten van een Kerstlunch. Elke dag van 12 .00 tot 16.00. Het menu maken we begin december bekend.

Ook hiervoor kun je reserveren, graag per mail!


Zaterdag 31 december bakken we weer onze overheerlijke oliebollen, met én zonder krenten! De bollen zijn woensdag 28 december en donderdag 29 december te bestellen op 06 58795868. Niet besteld? Niet getreurd... We bakken op Oudjaarsdag tot 15.30 uur voor spontane liefhebbers. Met een glaasje glühwein, een warme chocolademelk en de beste wensen erbij.


Ons terras en de Serre blijven dus tot eindejaar open. Van woensdag t/m zondag, bij regen en zonneschijn.


Welkom!

Team de Serre


106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page