Vrijdag 27 & zaterdag 28 november
Wild Weekend
‘Take away on the wild side’
Op vrijdag 27 en zaterdag 28 november organiseert Proeflokaal de Serre weer een bijzonder Wild Weekend.
Vanwege de maatregelen dit jaar geen 3 gangen-diner aan een lange tafel met 35 gasten…
Wat dan wel?
Een met zorg gekozen, geschoten, gerookt, gestoofd, gebraden, gegrild, geproefd, goed bevonden en samengesteld WildProefPakket voor thuis.
Om in kleine kring van te genieten.
‘Wild met de juiste wijn’ voor 2
Droge worst van wild zwijn
Gedroogde hertenham
Gerookte ganzenborst
Pesto van paddestoelen
Tapenade van spruitjes
Extra Vergine Olijfolie
Gecarameliseerde notenmelange
Olijfbrood en Pain Levain
Witte wijn
Rode wijn
€ 85
‘Wilddiner’ voor 2
Gerookte ganzenborst met gegrilde druif
Wildbouillon
Stoof van Wild zwijn met stamppotje romige zuurkool met jus van kruidnagel
Stoofpeertjes en cranberry-compote
Pain Levain
Extra Vergine Olijfolie
Witte wijn
Rode wijn
Dessertwijn en 2 homemade bonbons
€ 135
Wildproefpakket zelf samenstellen!
Ja, dat kan!
Droge worst van wild zwijn | per stuk | € 8
Gedroogde hertenham | per 100 gram | € 9
Gerookte ganzenborst | per 100 gram | € 9
Pesto van paddestoelen | bakje | € 2,50
Tapenade van spruitjes | bakje | € 2,50
Gegrilde druiven € 2,50
Wildbouillon 1 liter | € 12
Stoof van Wild zwijn met stamppotje romige zuurkool met jus van kruidnagel |voor 2 | € 22
Stoofpeertjes en cranberry-compote |€ 8
Extra Vergine Olijfolie | 500ml | € 18
Gecarameliseerde notenmelange | per 100 gram | € 4
Olijfbrood € 6
Pain Levain | € 5
Wijn to go
Met veel aandacht hebben we een aantal wijnen gekozen
Jouw smaak is persoonlijk, dus maak je eigen keus.
We helpen je graag met kiezen!
Koffie van Giraffe | 350 gram
Gemalen of hele boon
€ 12
Onze eigengemaakte bonbons € 2,5 p/s
Taartpunt € 4,5
Bestellen?
Graag voor 22 november!
Mail naar info.deserre@gmail.com of stuur een whatsapp naar 06 58795868.
Je bestelling is definitief na bevestiging.
Kom je tussen 16.00 en 17.00 uur dan zijn de wildbouillon en de stoof van wild zwijn warm af te halen.
Comments