Tijdens ons Wildweekend hebben we voor de liefhebbers een speciale take away!
‘Elk wat wilds’, een wildmenu voor 2
Voorgerecht: Gegrilde kwartels met vinaigrette van bloedsinaasappelsap.
Hoofdgerecht: Gegrild wildzwijnvlees van ons spit met rode kool, chutney van appel, gecarameliseerde zilveruitjes in port en mashed potatoes.
Nagerecht: Walnootcarameltaart
Menu voor 2 € 90
We hebben een paar heerlijke wijnen uitgezocht voor bij het wilddiner.
Voor elke smaak wat wils. We helpen je graag bij je keus!
Het take away menu ‘elk wat wilds’ graag voor 24 november bestellen
Zaterdag 27 november, vanaf 16.00 uur af te halen aan ons loket!
Vanaf 3 december maken we weer een heerlijke soep of een stamppotje om mee te nemen.
Elke vrijdag en zaterdag!
Stamppot to go € 15
voor 2 personen
Soep to go € 11
1 liter
Punt hartige taart € 6
Olijvenbrood € 6
Zelfgemaakte pesto € 4
Comments