top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverProeflokaal De Serre

Septembermorn..

September morn

We danced until the night

Became a brand new day!


En ineens is het dan zover. September.

Buiten voelt het anders. De kleuren van de ochtend zijn van een ander palet.

Mooi... maar anders.

Nog niet toegeven aan een warm vest, maar die ligt al wel klaar.


Tijd ook voor vuurtjes om je aan te warmen, warme chocolademelk en tamme kastanjes.

En éindelijk is het zover. Onze overburen van het terras, met hun lange, rechte lijven en gele kuiven... ze zijn er klaar voor. Wij zijn er klaar voor. Net geoogst kun je ze rauw eten, maar op de BBQ zijn ze nog lekkerder. Mais!

Dus zaterdag op ons menu: De Proefplank Nazomer:

Gegrilde maiskolf, met mango bbq saus en tortillachips.

Dahl van gember en rode linzen met plat brood van de BBQ.

Roquefort met geroosterde druiven en gegrilde tomaatjes op toast


Voor onze zelfoogsters steken we zaterdag de BBQ aan, om hun zelfgeoogste maiskolf warm mee naar huis te kunnen nemen.


Voor in je agenda..


Zaterdag 12 september Open Monumentendag.

Onze wijngaard Land en Boschzigt is dan geopend! Kom je ook een kijkje nemen op deze prachtige plek? En bovendien is de wijn te proeven.


Dit najaar wederom de appeltaartbakwedstrijd, na het succes van vorig jaar!


We organiseren weer de Wildavond 'Goed Geschoten' én de Wijnproeverij op 27 en 28 november. Meer informatie volgt.


Een paar leuke workshops over koffie en olijfolie.


Op zaterdag 26 september gaan we limoncello maken met Aart en Job.

Aanvang 16.00 uur.

Je kunt meedoen als je wil!

Kosten € 35,- incl. ingrediënten en 1 fles zelfgestookte limoncello


Voor reserveren of vragen over bovenstaande evenementen kun je een mail sturen naar info.deserre@gmail.com


Hopelijk kunnen we zo lang als mogelijk genieten op ons terras. De Serre is uiteraard geopend.

Bij slecht weer kun je daar terecht. Zitplaatsen zijn helaas beperkt en we moeten ons houden aan de geldende afspraken. Reserveren voor het terras en voor in de Serre is niet mogelijk, iedereen is uiteraard welkom, als er plek is. We zijn aan het bekijken hoe we zoveel mogelijk gasten een plekje kunnen bieden om te komen lunchen met het idee zo weinig mogelijk van jullie te hoeven teleur te stellen. We doen ons best.


Graag tot snel! Het liefst op ons terras en anders in de Serre! Blijf genieten, blijf gezond en bewaar 1,5 meter afstand!

Groet!

Team de Serre




























239 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page