Voor in je agenda...
Zaterdag 4 november steken we nog één keer onze houtoven aan voor de allerlekkerste herfstpizza's. De oven brandt tot 17.00 uur. Reserveren wordt aangeraden!
Op 25 en 26 november ons jaarlijkse Wildweekend, met op zaterdag 25 november een Wilddiner, van 18.00 uur tot 20.30. Hiervoor kun je reserveren. Het menu volgt binnenkort.
Stuur ons een mailtje met hoeveel personen je wil komen dineren. Je ontvangt van ons een bevestiging.
Op zaterdag 23 december vieren we alvast een beetje kerst...met een Kerstmarkt!
Kom je langs? Voor een cappuccino, een caffe mocca, warme chocolademelk, punch, chai latte, een glaasje gluhwein, of iets anders. Er is warme appeltaart, caramel-walnoottaart en ook warme cinnamonrolls, kerst-tosti’s en fetabroodjes…leuke kerstkadootjes, pre-loved kerstkleding en er is live muziek!!
Voor de kerstdagen hebben we een heleboel delicatessen om thuis van te genieten!
Zoals olijfbrood, speltbrood abrikoos-hazelnoot, walnoot specerijenbrood, kerstbrood met spijs,
panettones, mincepies, appeltaarten, citroenmeringuetaart, vegan-chocoladetaart, stamp- en stoofpotjes uit onze eigen keuken, kerstpakketten, Italiaanse delicatessen, wijnen...
Voor de delicatessen is er een bestellijst. Deze kun je afhalen bij onze balie. Bestellen kan tot 19 december. Op 23 december staat je tas met bestellingen klaar!
Zondag 31 december bakken we weer onze overheerlijke oliebollen, met én zonder krenten! De bollen zijn 28 december en 29 december te bestellen via whatsapp 06 58795868. Niet besteld? Niet getreurd... We bakken op Oudjaarsdag van 10.00 uur tot 15.00 uur voor spontane liefhebbers. Met een glaasje glühwein, een warme chocolademelk en de beste wensen erbij.
Tot snel!
Team de Serre
Opmerkingen