top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverProeflokaal De Serre

Nazomeren..

Wat hebben we een prachtige zomer! Er lijkt geen einde aan te komen...

Maar nu dan toch. Even.

De laatste dagen van augustus, de eerste dagen van september. Misschien nog een prachtige nazomer.. Deze week een beetje bijkomen.


Wij denken ondertussen al na aan wat de herfst te bieden heeft..suikermais, pompoen, wortels, bieten, pastinaak, knolselderij. Heerlijk om te grillen, voor in de soep en voor stamppotjes (to go..)


Dit najaar wederom de appeltaartbakwedstrijd, na het succes van vorig jaar!

We organiseren weer de Wildavond 'Goed Geschoten' én de Wijnproeverij. Een paar leuke workshops over koffie en olijfolie. En we gaan weer limoncello maken. Je kunt meedoen als je wil!

Houd onze agenda maar in de gaten.


Hopelijk kunnen we zo lang mogelijk genieten van ons terras. Waar de appelboom regelmatig zijn goudreinetten laat vallen, waar ons roodborstje en de bende brutale koolmezen de kruimeltjes van je bord komen pikken. De Serre is uiteraard geopend. Bij slecht weer kun je daar terecht. Zitplaatsen zijn helaas beperkt en we moeten ons houden aan de geldende afspraken. We zijn aan het bekijken hoe we zoveel mogelijk gasten een plekje kunnen bieden om te komen lunchen met het idee zo weinig mogelijk van jullie te hoeven teleur te stellen. We doen ons best.


Graag tot snel! Het liefst op ons terras en anders in de Serre! Blijf genieten, blijf gezond en bewaar 1,5 meter afstand!

Groet!

Het S(t)erre-team
108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page