Zoeken
  • Proeflokaal De Serre

Eén vogel...één ei...de lente is terug!

Komend weekend is het smullen geblazen in Proeflokaal de Serre!

Met als goed begin Vrijdag.


Op ons menu een sandwich zalm met mierikswortel en ingemaakte rode ui, een sandwich kip met gestoofde bospeen en abrikozen-vinaigrette en een kleurrijke voorjaarssalade 'tortilla de patatas' met groene sla en groene asperges.


Zaterdag en paaszondag serveren we Saoto, een Javaanse kippesoep. Nieuwsgierig of nu al trek? Kom lekker proeven dan!


En we hebben natuurlijk iets speciaals voor op de lunchplank. Uiteraard het soepje. Daarbij een plukbrood met mozzarella en rozemarijn. (...kijk uit voor je vingers!) en een zachtgekookt eitje met rozemarijn-soldaatjes.


Natuurlijk volop olijvenbrood, hazelnoot-abrikozenbrood, paashaantjes, cinnamonrolls, taartjes, bonbons en natuurlijk als guilty pleasure...... de paas-tompouce! Wees er snel bij want ze zijn erg populair.


Vrijdag, zaterdag én zondag zijn we open vanaf 10 uur!

Omdat het dit weekend mooi weer wordt zijn we zaterdag én zondag een uurtje langer open :)

Maar maandag, Tweede Paasdag, zijn we gesloten.


Groet en tot snel!

Team Proeflokaal de Serre

















117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Pizza!!